Meer dan 300 modellen
Levering binnen 48 uur
Gratis verzending vanaf €59

Toppings

Toppings kun je op alle sieraden van daNicci schroeven. Met het slimme schroefsysteem kun je toppings makkelijk wisselen en elke dag je eigen sieraad maken. Toppings zijn er in verschillende stijlen en allemaal uitgevoerd in Edelstaal en verkrijgbaar in de kleuren zilver, geelgoud en rosé. Toppings zijn er met zirconia’s en echte stenen.

De crown is een topping waarin een zirconia van 7mm bevestigd is en vastgezet met 6 'pootjes'. Door de hoeveelheid van licht dat bij de zirconia kan komen ontstaat er een optimale schittering en komt de zirconia optimaal tot zijn recht. De crown is verkrijgbaar met verschillende kleuren zirconia's. Draai de topping altijd stevig vast, zodat het kleine siliconen ringetje goed zijn werk kan doen als rem. Hierdoor kan de topping niet vanzelf los draaien.

Crown 7mm

Alle modellen

Deze topping heeft een kleine ronde dichte zetting waarin een 5mm zirconia gelijmd is. De zirconia is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De zetting is verkrijgbaar in de kleuren zilver, geelgoud en rosé  en vervaardigd van Edelstaal. Alle daNicci sieraden zijn gemaakt van Edelstaal en volledig wisselbaar met elkaar.

Beauty 5mm

Alle modellen

This topping is a closed setting with a 7 mm zirconia in many different colors.

Beauty 7mm

Alle modellen

Topping Mount is een gesloten zetting waarin een natuurlijke steen is gelijmd. De zetting is gemaakt van Edelstaal en verkrijgbaar in de kleuren zilver, geelgoud en rosé goud. De volgende natuurlijke stenen zijn beschikbaar: Amethist, Jade, witte en blauwe Turquoise, Bronzite, rosé Quarts en zwarte en rode Agaat.

Mount 7mm

Alle modellen

Topping glitter is a small version with two colors of zirconia's combined to a beautiful piece of jewelry.

Glitter 6mm

Alle modellen

Prachtige topping met een grotere zirconia in het midden en een aantal kleinere er omheen. Een klassieker in een modern jasje.

Brilliance 9mm

Alle modellen

Twinkle dankt zijn naam aan de rijke twinkeling door het grote aantal zirconia's in deze 10mm topping. Een mooie platte topping die op elke ring past, maar ook bijzonder goed past op de oorknopjes.

Twinkle 10mm

Alle modellen

Pear is een topping met een cabouchon geslepen zirconia. De zirconia heeft een peer  vorm en is daarom hoger dan de andere toppings. Hiermee kun je leuk spelen met de hoogte verschillen van de toppings en geef je meer dynamiek aan je set.

Pear

Alle modellen

Topping royal has a round natural stone with a crown with zirconia's just under the stone.

Royal 7mm

Alle modellen

Topping facet is a larger topping with a cubic zirconia. The zirconia has many facets and that gives the topping a beautiful sparkle.

Facet 12mm

Alle modellen

dancing is a large topping with a transparent top and many little zirconia's inside. If you move the little stones 'dance' inside the topping and you see a nice sparkling. Very unique topping.

Dancing 15mm

Alle modellen

Zonder nikkel

6 maanden garantie

Maak zelf je combinatie

Hypoallergeen